Francia konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

FRANCIA KONYHA klub hírei

 oMNRUTCEEpmrusy

16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

LbSpHl http://www.LnAJ7K8QSpkiStk3sLL0hQP6MO2wQ8gO.com

 Négy spórolós tipp

16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

 Van néhány tipp, amelyekkel nem csak franciássá teheted az ételeid, de egyébként sem árt meghúzni kicsit a nadrágszíjat így válság idején. Ezek a praktikák nem kerülnek pénzbe, sőt, még akár spórolhatsz is velük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

network.hu

Fűszerezz bőven!

Minél több fűszer van egy ételben, annál jobb. Csak az ízlésed szab határt, tehát bármit használhatsz, a sótól kezdve a legkülönlegesebb fűszernövényekig. Ne félj használni őket, bár az igaz, hogy a fűszert kivenni már nem lehet az ételből.

Tovább 

 

 A clafouti

16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

 A francia desszertek sorának se vége se hossza, ráadásul mind egyszerűen elkészíthető. Ilyen a clafouti is, ami egy sodó-szerű tészából készült gyümölcstorta, általában cseresznyével. Limousin tartományból származik, jellegzetes alakú és állagú sütemény, amely a 19. században terjedt el Európában. Neve a francia clafotís, azaz feltölteni szóból származik.

 

 

 

Ha megsült, állaga puding-szerű lesz, lapos, gyümölcsös, igazi nyári desszert. Készülhet más gyümölccsel is, áfonyával, almával, szilvával, de csokoládéval is, ekkor a neve már nem clafouti, hanem flognarde.

Tovább 

 Croissant

16 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

network.hu

Manapság már itthon is annyira általános, hogy bele se gondolunk, vajon honnan származik ez a könnyű, ropogós péksütemény.

 

A croissant története nem ismert, több mese is fennmaradt a sütemény első készítéséről. Az azonban biztos, hogy először Bécsben készítettek, a török ostrom leverésének ünneplésekor, a hold alak pedig a törökök zászlaját szimbolizálja.

 

 

Franciaországba Marie Antoinette jóvoltából került, aki odavolt ezért a bécsi különlegességért.

Utolsó hozzászólás

bujane Erzsébet üzente 16 éve

Remeknek igérkezik, meg fogom sütni!

Tovább 

 aguipmm2

16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

[url=http://methotrexate.eu/]methotrexate without a prescription[/url] [url=http://buyserpina.party/]serpina[/url] [url=http://buy-baclofen.date/]buy baclofen[/url] [url=http://buy-singulair.trade/]generic singulair cost[/url] [url=http://acyclovir.in.net/]get more info[/url]

 UeIHaLJCYh

16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

i0pZdU http://www.LnAJ7K8QSpkiStk3sLL0hQP6MO2wQ8gO.com

 Sokoldalú póréhagyma torta

16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

Oda vagyok a francia konyháért, a könnyedsége és eleganciája megkülönbözteti minden más ország

gasztronómiájától.

Egyik kedvenc sós ételem a francia póréhagyma torta kecskesajttal. A recept nagyon egyszerű, ráadásul hidegen, melegen, köretként, uzsonnára vagy könnyű vacsoraként is ehetjük, természetesen egy pohár fehérborral.

Azért egyszerű, mert bár leveles vajastésztából készül, ezt megvehetjük a boltban is, erre már csak rápakolunk minden földi jót, pirosra sütjük és kész is.

Tovább 

 Csokoládé fondant

16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

U67N1B lzpyqdpergxa, [url=http://jckfytjienex.com/]jckfytjienex[/url], [link=http://xqkaroqezprp.com/]xqkaroqezprp[/link], http://cxkbdxxoyiry.com/

 XjmvFBuuYpRJcK

16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

JSIRVN http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com
[url=http://buydiflucan-online.org/]Buy Fluconazole[/url] Online Pharmacy http://40mg-lasix-buy.com/

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu