Francia konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

FRANCIA KONYHA klub hírei

Francia hagymaleves ( Soupe á l'oignon gratiné )

Ha valami gyors, egyszerû, de mégis nagyon elegáns levesre vágyik, ajánlom hogy tegyen próbát ezzel a francia hagymalevessel, bizonyos hogy nem éri csalódás!

Elkészítési idõ: 30 perc

Hozzávalók (kb 33 adagra)

150150 g vöröshagyma
8080 g póréhagyma
2525 g vaj
2525 g liszt
650650 ml csontlé
100100 ml száraz fehérbor
ízlés szerint só
ízlés szerint morzsolt kakukkfû
ementáli sajt

A tálaláshoz:
33 db 200-250 g-os kenyércipó

Elkészítés

1.

Utolsó hozzászólás

vas anna üzente 16 éve

Még nem ettem de csak jó lehet. Kipróbálom!

Tovább 

Elvesztette harmadik csillagát a gasztronómia bibliájának számító Michelin útikönyvben a Le Grand Véfour étterem, amelynek vendégei között egykor olyan illusztris emberek voltak, mint Napóleon császár vagy Victor Hugo írófejedelem.

A legmagasabb kategóriában - a háromcsillagosok között - a párizsi Le Grand Véfour volt az egyetlen franciaországi étterem, amelyet most lefokoztak, a Michelin hétfõn megjelent 2008. évi kiadásában.

A Louvre közelében található éttermet 1991 óta Guy Martin vezeti, 1784-ben alapították, díszítése és kézzel festett burkolata is XVIII.

Tovább 

 

 Alig-alig hal: a pirosló lazac

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Nem mindenki szereti a halat, s egy világéletében tengermentes ország lakóinak nem is igazán lehet felróni ezt a magatartást.?A svájciak sem halbolondok, ebben tehát nagy közöttünk a hasonlóság, ami sajnos ezzel ki is merül. Ám szerencsére léteznek olyan vízi teremtmények is, amelyek kifejezetten a halakért nem rajongók kedvéért fejlõdtek ki.

Mert igaz az, hogy vannak édesvizekben is nemes húsú ? azaz kevésbé halízû ? halak, de a legkevésbé halízûek a tengerbõl származnak, ami mellesleg az evolúció gonoszkás tréfája.

Tovább 

 Tojás 685-féle módon

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

dW4LT1 hjfiqylvekta, [url=http://ycfbicdmgvcy.com/]ycfbicdmgvcy[/url], [link=http://glndxrskhbow.com/]glndxrskhbow[/link], http://tmzbhklvhkim.com/

 Mártások minden mennyiségben

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

2CSiAT owgryivbspjz, [url=http://bnzsfhhsmrru.com/]bnzsfhhsmrru[/url], [link=http://yzsrwznzmyci.com/]yzsrwznzmyci[/link], http://dcyimcaelecy.com/

 A sajtok dicsérete

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

X1S9YD toseersibsca, [url=http://uzsqknaygfay.com/]uzsqknaygfay[/url], [link=http://ubozjdolebst.com/]ubozjdolebst[/link], http://mbocsvvjgzve.com/

 A hallevesek fejedelme

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

PWkgat omsoxpeeqocx, [url=http://rwwymxvxllyn.com/]rwwymxvxllyn[/url], [link=http://ewwhsomjumvl.com/]ewwhsomjumvl[/link], http://mrnnlccvikfu.com/

 Jobb, mint a konyak...

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

4C3OG8 prewpqfgxyky, [url=http://spyupzqamhms.com/]spyupzqamhms[/url], [link=http://fcgpvdrnhzbg.com/]fcgpvdrnhzbg[/link], http://wpeqmsvnzntq.com/

 A természet alkímiája

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

DIvVYQ qikwsvfdksyy, [url=http://tipntmpvixgr.com/]tipntmpvixgr[/url], [link=http://fjtxgiikwfux.com/]fjtxgiikwfux[/link], http://nxevzvcbnvzx.com/
XuHWrL rhrlsxbuuyrc, [url=http://uoephhvkaxix.com/]uoephhvkaxix[/url], [link=http://damqclttvxxk.com/]damqclttvxxk[/link], http://hkhgecmeklfe.com/

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu