Francia konyha: fórum

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Új téma indítása

Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.

A téma címe legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Kitöltése kötelező.

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Kitöltése kötelező

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

Létrehozás után, az itt megadott szavazást változtatni már nem tudod.

Fórum

téma válaszok száma utolsó hozzászólás
FRANCIA KONYHA JELLEGZETES ÉTELEI. 1 7 éve [Törölt felhasználó]  

Ettél e már , vagy készítettél e francia ételt, vagy hozzá hasonlót? Hajni klubvezető

37496_b53d668da222_s

395971_73922_n.JPG

Igen jártam, többször is. Párizs, Versailles kötelező, a nagy szerelem Elzász, Straszbugtól Selestat -ig. Egy kis falu, ahol többször élveztük a helyiek szeretetét, legutoljára 2 hete.

15195_24b5282c3e87_s

DSC04927.JPG

Bagett & croissant 4 9 éve [Törölt felhasználó]  

Szia! Almával is finom lehet, majd kipróbálom.

Szeretsz főzni? 1 9 éve [Törölt felhasználó]  

Szeretek új ízeket kipróbálni, de a "tenger gyümölcsei"-ért nem rajongom... Szoktam a tévében is főzőműsorokat nézni, főleg a TV paprikán.

Francia italok & sajtok 1 10 éve [Törölt felhasználó]  

A sajtokról bővebben is olvashattok a blogban. 

Francia receptek 10 10 éve [Törölt felhasználó]  

Bevallom, békacombot még sosem kóstoltam, de nem is akarok. Viszont tudom, hogy sokan kedvelik az effajta különlegességeket, nekik ajánlom a békacomb-recepteket.

Sziasztok! Elnézést, hogy az oldalhoz nem illő témában írok, és ha ez sért bármilyen szabályzatot, akkor nyugodtan moderáljátok ki, vagy hagyjátok figyelmen kívül… A Szegedi Tudományegyetem végzős pszichológus hallgatója vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni a diplomamunkámhoz. Az alábbi linken érhető el a szakdolgozatommal kapcsolatos kérdőív, amely a benyomásalkotás egyes elemeit és összefüggéseit vizsgálja. A kitöltési idő maximum 5 perc! Egy pár másodperces videofelvételt kell megtekinteni (a hölgyeknek egy férfiról, a férfiaknak egy hölgyről), és véleményt mondani, előre meghatározott kérdések mentén. http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=HOINMM_59c85d22 Mindenkinek előre is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget és boldog új évet kívánok! Anna

Kedveled a franciakonyhát? [szavazás] 0  

Ha bor, akkor... [szavazás] 0  

Csigaleves vagy békacomb? [szavazás] 0  

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu