Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 17 éve
Keressünk kenyér- és péksütemény-recepteket!Sütöttél már kenyeret?
Hozzászólások eddig: 4
[Törölt felhasználó] üzente 16 éve
[Törölt felhasználó] üzente 16 éve
Bagett! Egy kefíres változatot sikerült egyszer összehoznom, biztosan nem az igazi. De azért jó volt.
Croissanttal illetve a hajtogatott vajas tésztával kétszer próbálkoztam. Időigényes, és a hajtogatást biztosan elrontom:)
[Törölt felhasználó] üzente 16 éve
Szia, Bogyó!
Ismerem ezt a tésztát, almával készítem. Tojás-tejszín-cukor keveréket öntök a gyümölcsre. Fahéjjal megszórom sütés előtt.
Nagyon szeretem, de sajnos a Quiche-t és egy besameles, sajtos változatát csak én eszem.
[Törölt felhasználó] üzente 16 éve
Quiche (Francia lepény) Igazán egyszerű francia recept, kevésbé ráérős hétvégére vagy piknikre.Hozzávalók a tésztához:12.5 dkg margarin25 dkg liszt4 ek hideg vízsóGyúrjuk össze a felsorolt hozzávalókat, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Nyújtsuk vékonyra, és béleljünk ki vele egy gázsütő tepsit, úgy hogy hagyjunk rá egy kis peremet.Szurkáljuk meg, és kb. 10 percig süssük elő.Míg hűl, készítsük el a tölteléket!Hozzávalók:10 dkg császárszalonna4 nagy fej vöröshagyma1 doboz tejföl10-15 dkg reszelt sajtbors2 tojásKockázzuk fel a császárszalonnát, és ezen dinszteljük meg az apróra vágott hagymákat.Ha kihűlt, keverjük bele a többi hozzávalót is.A tölteléket töltsük bele az elősütött tésztába, és még fél óráig süssük.Jó étvágyat!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás