Francia konyha: Bagett & croissant (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Bagett & croissant

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 9 éve

Keressünk kenyér- és péksütemény-recepteket!Sütöttél már kenyeret?

Hozzászólások eddig: 4

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Szia! Almával is finom lehet, majd kipróbálom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Bagett! Egy kefíres változatot sikerült egyszer összehoznom, biztosan nem az igazi. De azért jó volt.
Croissanttal illetve a hajtogatott vajas tésztával kétszer próbálkoztam.  Időigényes, és a hajtogatást biztosan elrontom:)
 

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Szia, Bogyó!
 
Ismerem ezt a tésztát, almával készítem. Tojás-tejszín-cukor keveréket öntök a gyümölcsre. Fahéjjal megszórom sütés előtt.
Nagyon szeretem, de sajnos a Quiche-t és egy besameles, sajtos változatát csak én eszem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Quiche (Francia lepény)  Igazán egyszerű francia recept, kevésbé ráérős hétvégére vagy piknikre.Hozzávalók a tésztához:12.5 dkg margarin25 dkg liszt4 ek hideg vízsóGyúrjuk össze a felsorolt hozzávalókat, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Nyújtsuk vékonyra, és béleljünk ki vele egy gázsütő tepsit, úgy hogy hagyjunk rá egy kis peremet.Szurkáljuk meg, és kb. 10 percig süssük elő.Míg hűl, készítsük el a tölteléket!Hozzávalók:10 dkg császárszalonna4 nagy fej vöröshagyma1 doboz tejföl10-15 dkg reszelt sajtbors2 tojásKockázzuk fel a császárszalonnát, és ezen dinszteljük meg az apróra vágott hagymákat.Ha kihűlt, keverjük bele a többi hozzávalót is.A tölteléket töltsük bele az elősütött tésztába, és még fél óráig süssük.Jó étvágyat!             

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu