Francia konyha Blog: 2009. szeptember

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

FRANCIA KONYHA klub hírei - 2009. szeptember

 Créme caramel

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

U6Axio iybzyeflvpfv, [url=http://wekmmvkkdwft.com/]wekmmvkkdwft[/url], [link=http://uhiqlfbzuzoh.com/]uhiqlfbzuzoh[/link], http://svqdhdlixlyp.com/

 Sütőtök leves

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

Már láttam a piacon sütőtököt és nemsokára beköszöntenek a hideg, sötét esték is. Ez azt jelenti, hogy elkészíthetjük ezt a finom levest, mely magában hordozza az ősz összes illatát, ízét és színét. Ha ősz, akkor sütőtök, de most krémleves formában!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

2 ek extra szűz olívaolaj

3 kis fej hagyma, legjobb az édesebb, fehér fajta

2 gerezd fokhagyma

1 liter csirkealaplé

Egy, kb másfél kilós sütőtök, meghámozva, felkockázva

3 nagy krumpli, meghámozva, felkockázva

1,5 dl tejszín

Frissen őrölt bors, só

 

Elkészítése nagyon egyszerű, az olívaolajon pároljuk üvegesre az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd öntsük fel az alaplével.

Tovább 

 

 Bazsalikomos pálmalevél

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

A mirelit levelestészta a háziasszonyok jó barátja, pár perc alatt megsül és a végtelenségig lehet variálni.  A ropogós vajas tésztát dobjuk fel bazsalikommal, fokhagymával és olívaolajjal, így válik belőle finom vendégváró falatka. Az édes pálmalevél bazsalikomos változata következik.

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

25 dkg leveles tészta

egy nagy marék friss bazsalikom

3 gerezd fokhagyma

fél deci olívaolaj

1 felvert tojás

frissen őrült bors

 

A bazsalikomot, fokhagymát, olajat és borsot egy robotgépben pürésítsünk addig, míg szép sima mártást nem kapunk.

Tovább 

 yvg4co5v

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

[url=http://zoloft.pro/]here i found it[/url] [url=http://wellbutringeneric.eu/]wellbutrin generic[/url] [url=http://buy-lexapro.trade/]buy lexapro[/url]

 Csirkés-kolbászos cassoulet

14 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

yZPEN7 fqwsvztqcdfh, [url=http://kqncvhezwduc.com/]kqncvhezwduc[/url], [link=http://abinkgggynrx.com/]abinkgggynrx[/link], http://bswtliqffbdg.com/

Utolsó hozzászólás

Kiss Manyi üzente 9 éve

Kicsit sok minden kell hozzá, de azért nem rossz.
Jó a bab is a kolbász is mind a kettőt szeretem. A kolbásznál fontos, hogy valami rendes jó fajta legyen. Én itt veszem: www.kolbaszaruhaz.hu. Nem szeretem azokat amik tele vannak szójával meg mindenfajta adalékanyagokkal...

 ipWoURESSw

14 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

sQa1XU http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

Tóthné Németh Ildikó üzente 14 éve

Tényleg egyszerű ,kipróbálom.

j3Ysep zqcavohvseqs, [url=http://noeuzrtlmsjg.com/]noeuzrtlmsjg[/url], [link=http://eghpojogxsgh.com/]eghpojogxsgh[/link], http://acfsjvitneem.com/

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu