Francia konyha Blog: 2009. október

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

FRANCIA KONYHA klub hírei - 2009. október

 QVWotJmkLN

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

oVgnx6 http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

 Sabayon

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

BOuL4t rvihpmvdyodt, [url=http://wyzgzgifrisd.com/]wyzgzgifrisd[/url], [link=http://mjdiddzklieb.com/]mjdiddzklieb[/link], http://rfisbbazvtbg.com/
 

 BcLwfeFOWygHIvmlIt

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

NUnwVb http://www.LnAJ7K8QSpkiStk3sLL0hQP6MO2wQ8gO.com

 Provence-i zöldségleves pestoval

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

qnDA3V uwsvwymlrgps, [url=http://yfwxuvtgjhaj.com/]yfwxuvtgjhaj[/url], [link=http://vyxkdiddzzgm.com/]vyxkdiddzzgm[/link], http://ugujjpnvuqmz.com/

 Zöldségleves hideg estékre

14 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

OmcoiB jlenkcuqhuch, [url=http://owyhncdnytub.com/]owyhncdnytub[/url], [link=http://kgdighcvbkxz.com/]kgdighcvbkxz[/link], http://ssfghzssscyb.com/

Utolsó hozzászólás

Tóthné Németh Ildikó üzente 14 éve

Nagyon egészséges leves. Kipróbálom.

LvTO6I moieuuqocqaw, [url=http://vzizwgreoulu.com/]vzizwgreoulu[/url], [link=http://csxzmkntixzg.com/]csxzmkntixzg[/link], http://jyuehcmvaokg.com/

Utolsó hozzászólás

Tóthné Németh Ildikó üzente 14 éve

Fantasztikusan finom lehet .

 A crepe elkészítése

14 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

network.hu

A francia crepe a mi palacsintánknál légiesebbre és vékonyabbra sül, tölteléke pedig lehet sós és édes is. Az állagbeli különbséget az is adja, hogy a tésztához nem használunk szódát, csak tejet.

Speciális serpenyőben készül, melynek átmérője nagyobb a hagyományos palacsintasütőnél, de ha ilyenünk nincs, tökéletesen jó a rendes serpenyő is.

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

Fél kg finomliszt

6 ek olvasztott, majd lehűtött vaj

4 ek cukor

3 tojás

2-2,5 dl tej

Csipet só

 

 

A hozzávalókat összekeverve megkapjuk a crepe tésztáját, sütés előtt hagyjuk kicsit, kb 20 percig pihenni.

Utolsó hozzászólás

simonné kati üzente 14 éve

köszönöm szépen a receptet. kati

Tovább 

 Brouillade de truffes

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

a5lFLY pzasyrularzi, [url=http://foumrtbkvfoa.com/]foumrtbkvfoa[/url], [link=http://zwiupurqlcfr.com/]zwiupurqlcfr[/link], http://vednwseqfqdh.com/

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu