Francia konyha: Négy spórolós tipp

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Négy spórolós tipp

15 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

 Van néhány tipp, amelyekkel nem csak franciássá teheted az ételeid, de egyébként sem árt meghúzni kicsit a nadrágszíjat így válság idején. Ezek a praktikák nem kerülnek pénzbe, sőt, még akár spórolhatsz is velük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

network.hu

Fűszerezz bőven!

Minél több fűszer van egy ételben, annál jobb. Csak az ízlésed szab határt, tehát bármit használhatsz, a sótól kezdve a legkülönlegesebb fűszernövényekig. Ne félj használni őket, bár az igaz, hogy a fűszert kivenni már nem lehet az ételből. Ezért mindig csak felét tedd bele az ételbe annak, amennyit gondolsz, inkább a tányéron fűszerezd tovább, minthogy a kuká

ban kössön ki. Fűszerekkel az étel sokkal laktatóbb és különlegesebb.

 

 

 

 

 

network.hu

Vágd kicsire a hagymaféléket!

Így sokkal intenzívebb íze lesz, kevesebb is elég belőle. Ezzel nem csak az idegesítő könnyezést előzheted meg, amit a kén okoz, de a pénztárcádban is kicsivel több marad. Ha egy recept egy kis fej hagymát ír, vá

gd bele csak a felét, de azt szinte pépesre. Ha két gerezd vágott fokhagyma kell,  tégy az ételbe csak egyet, fokhagymanyomóval.

 

 

 

 

 

 

 

 

network.hu

 Karamelizálj!

Ez extra ízt ad az ételeidnek, ráadásul tök egyszerű. Csak tedd a sütőbe egy sütőpapírral bélelt tepsiben a répát, zellert, vagy amit szeretnél, vékonyan locsold meg olajjal és várd meg, míg puhára és aranybarnára sülnek. Ötpercenként piszkáld meg őket, hogy minden oldalukat érje a hő.

Az így karamelizált zöldségek fantasztikus, édeskés ízt adnak a salátáknak, leveseknek, húsételeknek, ráadásul egészségesek is, hiszen saját cukortartalmuktól lettek ilyen finomak.

 

 

 

 

 

 

 

network.hu

 Használj babot, lencsét és rizst!

A bab krémes, diós íze remekül illik minden egytálételbe, ráadásul liszt helyett is süríthetsz vele. Pénzt spórolhatsz, ha egy húsos ételbe a fele húst babbal, lencsével vagy rizzsel pótolod. Ekkor laktatóbb és kiadósabb lesz az étel, igazi házi kosztot kapsz.

 

Címkék: francia konyha gasztronómia

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu