Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A trüffel, azaz a kis, kakaóporba forgatott csokis finomság igazi francia különlegesség. Elkészítheted a saját gyönyörűségedre, de akár elegáns ajándékként is adhatod, ha szép mignonpapírba teszed őket.
Hozzávalók:
3 dl tejszín
friss narancshéj
34 deka apróra vágott keserű csokoládé (70%)
1+1,5 evőkanál Grand Marnier
Jó minőségű, cukrozatlan kakaópor
Egy kis lábosban hevítsd forrásig a tejszínt és a narancshéjat. Amint feljön az első buborék, húzd le a tűzről, keverd bele a Grand Marnier-t és a csokit, majd addig kevergesd, míg tökéletesen sima nem lesz.
A keveréket tedd hűtőbe addig, míg formázhatóá nem dermed. Ez után teáskanalak segítségével formálj belőle golyócskákat, hempergesd őket a kakaóporba, majd újra tedd a hűtőbe. Vigyázz, hogy minél kevesebbszer érj hozzájuk kézzel, hiszen igen könnyen olvadnak.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Egy karácsonyi hagyomány Provence-ból
Francia csokoládétorta
Rozmaringos bárányborda citromszósszal
Provence-i rizses paradicsomleves