Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ha francia konyha, akkor nem hagyhatjuk ki a báránybordát sem, melynek klasszikus kísérői a rozmaring és a menta.
Ez a recept rozmaringot ír, a menta friss ízét itt citrommal helyettesítjük.
6 szelet bárányborda csonttal együtt
apróra vágott, friss rozmaring
3 deci csirkehúsleves
1 evőkanál kukoricaliszt
1 citrom leve és héja
3 teáskanál dijoni mustár
A báránybordákat dörzsöljük be a friss rozmaringgal, majd előre melegített, száraz serpenyőben, oldalanként 3-5 percig pirítsuk őket, míg szép pirosra nem sülnek. 3 perc a véres, 5 perc a teljesen átsült.
Ez után elkészítjük a szószt. A húslevest csomómentesre keverjük a kukoricaliszttel, amit úgy lehet legkönnyebben, ha kb két evőkanál levesben előtte feloldjuk a lisztet és így adjuk a többi leveshez.
Adjuk hozzá a citrom levét, héját és a mustárt, majd forraljuk be.
Öntsük le vele a sült bárányszeleteket, könnyű párolt zöldséggel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Egy karácsonyi hagyomány Provence-ból
Grand Marnier trüffel
Provence-i rizses paradicsomleves
Flamand marhapörkölt