Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ez a gyors mártogatós borzasztó egyszerű és azoknak való, akik szeretik az intenzív, ütős ízeket. Remek borkorcsolya, hiszen a sajt és az olíva is sós, ropogós grissinivel, natúr keksszel, vagy pirított bagettel isteni kísérője a hosszú, baráti beszélgetéseknek.
Hozzávalók:
1 doboz natúr krémsajt
3 ek puha vaj (nem margarin)
20-22 dkg érett kéksajt
1 ek apróra vágott snidling
10-12 dkg apróra vágott olívabogyó
A hozzávalókat egyszerűen keverd össze egy nagy tálban, majd tedd a hűtőbe, hogy megdermedhessen. A vendégek érkezésekor melegvízbe mártott kiskanállal szedhetsz belőle golyócskákat, így nem a nagy tálban fog mindenki matatni, hanem mindenkinek meglesz a saját kis adagja :) Tálald hozzá a kekszeket vagy más nem sós ropogóst!
Az is nagyon dekoratív, ha a lehült krémből egy nagy golyót formálsz és azt teszed egy szép tál közepére. Tégy köré kekszet, üljétek körbe és indulhat a falatozás. Az előbbi megoldás egy állófogadáson vagy elegánsabb összejövetelen lehet jó megoldás, míg az utóbbi módszer az igazi, baráti összeröffenésekhez illik.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Sütőtök leves
Bazsalikomos pálmalevél
Zöldfűszeres bableves
Mézes barackekvár