Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Francia Konyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
3 tojássárgája
8 cl ecet
15 dkg vaj
fél citrom leve
só
Olvaszd fel a vajat és tartsd melegen.
Egy edényben forrald az ecetet addig, míg 2 evőkanál mennyiségű nem lesz, majd ezt a visszaforralt ecetet hűtsd le úgy, hogy az edényt hideg vízbe állítod.
Add hozzá a tojássárgákat, két evőkanál hideg vizet és jók keverd ki.
Ezt a keveréket vízgőz felett kezdd el kevergetni úgy, hogy nyolcasokat írsz le egy habverővel. Mikor már szépen besűrűsödött, vedd le a gőzről és folyamatos keverés mellett lassan csepegtesd hozzá az olvasztott vajat, mintha majonézt készítenél.
Végül sózd meg és facsard bele a fél citrom levét. A citromlétől kivilágosodik a szósz.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Sütőtök leves
Bazsalikomos pálmalevél
Zöldfűszeres bableves
Olívás-kéksajtos mártogatós