Francia konyha: Töltött hagyma

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Francia Konyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 750 fő
  • Képek - 267 db
  • Videók - 58 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 36 db

Üdvözlettel,

Francia Konyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Töltött hagyma

7 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

RdgbRR ffxxkyflyywu, [url=http://xibukxorqecm.com/]xibukxorqecm[/url], [link=http://dntgqijgtjuq.com/]dntgqijgtjuq[/link], http://zebmofznqbkk.com/

Címkék: francia konyha franciaország gasztronómia recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

A hagyma végülis még félig nyers, mikor a sütőbe kerül. Azért is kell alá alaplé, hogy teljesen megphulhasson. Ami a receptekben szerepel, mindig csak irányadó, nem kell szó szerint betartani. Mindannyiunk ízlése más, természetesen sütheted kevesebb ideig is. A második fél óra már inkább csak azért kell, hogy fólia nélkül pirítgassuk a tetejét.

Válasz

Agócs Miklós üzente 7 éve

Mért kell neki egy óra a sütőben?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu